Milesight Pro Dome (4K) 8,0MP IP-kamera

hvid

3.795,00 kr.

OBS!! Husk at tjek med din NAS udbyder om dette kamera er understøttet


Se Synology her.

Se Qnap Her.

Model nummer - MS-8172-FIPB

Høj pålidelighed, god brugeroplevelse og præcision

Med Milesight's unikke design på Pro Dome 8,0MP kameraet er du sikret en problemfri og hurtig installation med bl.a. integreret RJ45 stik, indbygget monteringsbeslag og vedlagt 30 cm pigtal-kabel med I/O, 12v RJ45 mm.

 

Kameraet er fyldt med avanceret teknologi som motoriseret autofokus zoomobjektiv, smart IR-lysdioder og WDR-teknologi. Det til sammen gør at kameraet leverer super billedkvalitet til mange forskellige formål.

 


4K Videooplevelse

 

Milesight's 4K H.265 + motoriserede Pro Dome-netværkskamera leverer op til 4K-opløsning (3840*2160, på til fire gange så effektiv som Full HD) ved 30 billeder pr. Sekund (fps), hvilket giver brugerne en ultra-høj-definitions videooplevelse.


Smart IR teknologi 

IR LED-teknologien er blevet opgraderet og giver et visningsområde på op til 50m (90m). Én LED på toppen fungerer som High Beam, mens de to andre i bunden som Low Beam, hvilket giver en bedre billedklarhed og kvalitet - uanset objektafstanden. Desuden kan Low Beam og High Beam lysstyrken justeres manuelt eller automatisk på baggrund af zoomforholdet.


3 i 1 WDR Pro - 140dB

Milesight's opgraderede '3 i 1 Super WDR Pro' udsender tre rammer, som er i stand til at fange flere detaljer, især ved motiver i bevægelse. Desuden forbedrer det billedkvaliteten betydeligt for at reducere sløringer og støjende punkter. Forholdet mellem de lyseste signalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 140 dB.Motoriseret Zoom linse

Pro Dome kameraet er udstyret med motoriseret zoom og fokusobjektiv, der muliggør fjernbetjening af brændvidde, iris og fokus, ved brug af en objektivkontroller. Denne funktion er perfekt til langdistanceovervågning på områder som parkeringspladser, motorveje og havne.

3-akset mekanisk design 

H.265 + Motorized Pro Dome netværkskameraet har 3-akset mekanisk design til hurtig og nem justering af kameraets synsvinkel, så du kan placere kameraet præcist.

Integreret kabelhåndtering

I basen er der både strøm, PoE-port, Alarm I / O og audio output. Takket være integreret kabelforvaltning kræver det ikke meget af installatøren.


Røget Dome dæksel

Med et røget Dome dæksel/cover, er det muligt at skjule retningen på kameraet, så folk ikke kan se hvor det peger hen.

Monteringsbeslag

For installatører er det ofte besværligt at holde kamerahuset imens skruerne fastgøres i væggen. Milesight har haft installatøren og montøren i tankerne, da de designede og optimerede hardwarestruktur og design på Dome kameraet. Med et fladt beslag er det nemt først at fastgøre monteringsbeslaget på det ønskede sted og herefter påsætte kamerahuset, så der spildes ikke unødvendig tid.

3-akset mekanisk design 

Med det formål at mindske installationstid og -udfordringer, har Milesight designet clamshell-designet til Dome basen. Denne revolutionerende innovation giver god plads til at lave kabelsamlinger og gør det legende let for montøren.

Antal
1
Tilføj til kurv