Sommerhus / Lejligheds Pakke

2.995,00 kr.

Denne pakke indeholder følgende produkter.

1 x Smartboks Central
1 x Tastatur
1 x Fotodetektor
1 x Mini Dørkontakter

TrueGuard SmartBox alarmpanel byder på et hav af gode features, og uendelige muligheder inden for både tyversikring og hjemmestyring.

Alarmpanelet opsættes nemt via TrueConnect, og der er mange muligheder for styring af alarmen med den smarte TrueConnect app.

Selve panelet har den nye F1 frekvens indbygget, hvilket betyder at alarmpanelet har en rækkevide på op til 2 km. og det dermed sagtens kan række ud til komponenter placeret i haveskur, værksted eller garage.

SmartBox alarmen kan inddeles i 4 individuelle områder og 1 fælles område, hvilket gør den meget fleksibel. Hvert område kan til/frakobles, skal-sikres samt fuldsikres.

SmartBox alarmpanel byder på et hav af indbyggede sikring- og hjemmestyrings funktioner, som nemt opsættes via TrueConnect appen. Derudover kan en række 3 parts komponenter også tilkobles alarmsystemet, såsom Phillips Hue, Osram Smart+ og IKEA Trådløs pærer

Det er muligt at udvide alarmen via USB dongle, med enten wifi-modul, z-wave modul eller 4G GSM modul. Dette giver endu flere muligheder for brugen af alarmsystemet.Antal
1
Tilføj til kurv