SecVision Wifi NVR kit med 4 stk. bullet-kamera, 500gb disk. Plug'n'Play klar til brug

5.995,00 kr.

Plug’n’play trådløst Wifi-kit fra SecVision der indeholder alt hvad du skal bruge for at komme hurtig i gang med ægte videoovervågning – det bliver ikke nemmere. Leveres i kasse lige til at tage med på installation. Tilslutstrøm på alle enheder og kør start guiden på 5 min, så der er billede på. Hent gratis app. så kan du altid følge med i hvad der sker. Der medfølger også PC og MAC software. Alt sammen kan køre uden avanceret indstillinger som fast IP mm. bare scan QR koden og der er forbindelse.


Full-HD Kameerne er med 2 megapixel opløsning og giver klare tydelige billeder selv mørke og ringe oplyste områder. Det automatiske 25 meter IR lys tænder nemlig selv når der er brug for det. Kamera er med 2,8mm objektiv der en god bred billedevinkel på mere end 90°. De kan monteres både udendørs og indendørs. Skal tilsluttes strøm. Billedet sendes trådløst via. NVR's eget wifinet.

 

Leveres med alle kabler, strømforsyninger samt indbygget harddisk på 500gb nok til 3-4 ugers optagelse. Kan tilsluttes til en alm. VGA eller HDMI skærm.

 

Optageren findes også med 9 kanaler, så du kan komme til at udvidde med op til 5 ekstra kameraer

Optageren i pakken her, har dog kun 4 kanaler.

 

Systemet er en del af vores store SecVision serie - der kan således tilkobles eksterne trådførte SecVision IP kameraer. Den har samme app, VMS og menu som vores populære SecVision NVR og XVR maskiner.

Antal
1
Tilføj til kurv