SecVision NVR 9 kanals, 4 x PoE

2.495,00 kr.

SecVision NVR optager med PoE til 9 kanaler

 

SecVision NVR optageren er med 4 stk. PoE udgange, så 4 kameraer kan tilsluttes direkte til den. 

SecVision NVR (Network Video Recorder) er en lille smart harddiskoptager til mindre løsninger. Nu skal der ikke længere tages beslutning fra start af, om det er 4 eller 8 kamera indgange der skal bruges – SecVision NVR har fra start plads til 9 kameraer og 4 af dem kan tilsluttes direkte til den indbyggede PoE swtich.

Med dens kraftige quad-core processor kan den optage i Full HD-opløsning 1920×1080 i realtime (25 fps) på alle 9 kanaler. Udover web-browser, pc software, MAC software og app til smartphone samt tablet kan SecVision NVR optageren også betjenes lokalt med en mus og monitor koblet på den for enkel nem betjening.

Plug'n'play model

Spar tid og penge med auto add. funktionnen. Tilslut SecVision IP-videokameraer eller andre ONVIF kompatible kameraer og med plug’n’play auto-search funktion er der er billede på uden nogle avancered indstillinger. 100% auto-add funktion med SecVision IP kameraerne. NVR kan selv søge efter kameraerne på netværket og give dem IP-adresser.

H.265 - Op til 4 gange så meget video på harddisken

Med det nye billede komprimeringsformat h.265 får man ikke bare bedre billeder med flere detaljer, men også længere optage tid. Hvor man før f.eks. havde 1 uges optagelse, får man nu op til 4 uger optagelse med samme størrelse harddisk. Optageren understøtter også de gamle formater som mpeg4, h.264 og mjpeg.

Tilslutninger

SecVision NVR maskinen har 2 USB-porte der kan bruges til mus og USB-pen til bl.a. backup. Monitorudgang via. HDMI op til 4K oplsøning eller VGA stik i op til Full HD opløsning. Det gør at man kan bruge en alm. PC monitor til maskinen for nem lokal betjening. Tilslutning til netværk sker gennem RJ45 LAN. Der er også mulighed for at tilslutte lyd ind og ud med RCA/Phono stik.

Indbygget 4 kanals PoE-switch

Gør det muligt at tilslutte 4 stk. IP-kamera til maskinen med det samme.  Med PoE kommer der både strøm og billede i samme netværkskabel. Ønsker man at tilslutte mere end 4 kameraer, gøres dette gennem ekstern PoE switch, købes som ekstra tilbehør.

 

Tilkobling af kamera til NVR
Tilkobling af ekstra kamera til ekstern PoE
Nem opkobling til Smartphone og tablet med p2p qr kode

Spar bøvlet med fast ip adresse, portforwarding og firewalls – Hent app’en ”Secvision” til din mobile enhed, scan QR koden på maskinen eller tast serie nr. på NVR maskinen og der er billede på! Nemmere bliver det ikke. Med den nye App. er sikkerheden også i top, da hver maskine kun kan kodes op på en bruger. Fra denne bruger kan man nemt dele til andre. På de måde ved man altid hvem der har adgang til optageren.

 

PC og MAC software med p2p qr kode eller portforwarding

Med programmet VMS Lite kan brugere af både PC og MAC koble op på NVR serveren. Dette kan gøres via. lokal IP, ekstern IP med portforwarding eller ved at bruge QR kode. Hent producent datablad PDF med alle tekniske specifikationer her  

Antal
1
Tilføj til kurv