SecVision Eyeball dome IP-kamera, 5,0MP, 2,7-13,5mm AF, 30m IR, IP66

2.295,00 kr.

SecVision eyeball dome kameraet bruges primært til installationer i områder hvor man enten ønsker gode brede overvågningsbilleder eller muligheder for at kunne zoome ind på en indgangsdør, indkørsel, maskine eller andet sted hvor man ønsker god identifikation og mange detaljer. Kameraet er IP66 godkendt og kan derfor også monteres udenfor til f.eks. facade overvågning eller overvågning af privatbolig ved montering under f.eks. udhæng. Fremstillet af stærk aluminium så det ikke ruster og med en meget holdbar pulver lakering der ikke bliver ridset eller skaller af.

 

Kameraet kan både monteres i loft eller på væg. Eyeball designet gør at man altid kan få billedet til at vende rigtig, da kameraet kan drejes i alle retninger.Når mørket falder på, vil kameraet automatisk tænde for sit indbygget usynlige IR lys og derved sikre klare tydelige nat-billeder i en afstand op til 30 meter. Eyeball dome kameraet laver meget gode nat billeder, da IR-lys og objektivet er adskilt af et dobbeltglas og refleksioner på den måde minimeres.

 

Med sit motorzoom og autofokus 2,7-13mm objektiv, kan kameraet både lave brede billeder med op til 92° graders billedevinkel og helt ned til en billedevinkel på 25° grader for at få et mere detaljeret billeder til de steder hvor man gerne vil have høj genkendelse. Zoom mm. kan justeres direkte fra NVR eller app. Opløsningen er på hele 5 megapixel, og giver dermed mulighed for at identificere personer op til 60 meter væk fra kameraet.Tilslutning er RJ45 stik med PoE eller seperat 12v DC som strømkilde.

 

Kamera leveres med 30 cm. kabel. Der fås som ekstra tilbehør, en bagdåse der kan skjule kabel samling og dermed lave en pæn installation af kameraet.Der fås vægbeslag til kameraet som tilbehør, så kameraet vender ned af. Som f.eks. ved montering i loft – eller bruge vægbeslag ved montering på væg.

 

Kamera kan fås i farverne: Mørke antracit grå eller hvid.

Antal
1
Tilføj til kurv