SecVision Bullet IP-kamera 5.0MP, PoE, 2,8mm, 25m IR

1.995,00 kr.

SecVision IP bullet kamera

SecVision bullet kamera er med en høj opløsning på hele 5 megapixel og fast objektiv på 2,8mm, som giver overvågning i en bred vinkel, så du kan få et bredt overblik på det overvågede område.

 

IP bullet kameraet er udstyret med IR LED dioder, som kameraet automatisk anvender, når dagslyset falder og det bliver mørkt. Kameraet er udstyret med mange smarte funktioner, der sikrer en god kvalitet i overvågningen. Heriblandt også modlys funktionen, der ved overvågning i mørke, sørger for at kompensere ved at nedblænde modlyset, så kameraet stadigvæk kan producere nogle gode overvågningsbilleder.

 

Kameraet er IP66 certificeret og derfor modstandsdygtig overfor vind og vejr, så du uden problemer kan montere det udendørs.

 

IP bullet kameraet fra SecVision er lille og kompakt, hvilket giver nogle andre monteringsmuligheder, end ved f.eks. et dome kamera. Kamerahuset og det tilhørende beslag er lavet således, at det skjuler kablet.

 

Kameraet kan både anvendes til observation og verifikation. Man vil ofte anvende et bullet kamera som dette, i forbindelse med overvågning af gårdsplads, parkeringsplads, facade eller indgangsparti.

Antal
1
Tilføj til kurv