Overfaldsalarm

295,00 kr.

TrueGuard overfaldsalarm

Overfaldsalarmen (panikknap) fra TrueGuard kan du altid have med dig rundt. Alarm er nemlig designet som et ur med urrem, og kan dermed sidde på din arm, eller hænge i en snor om din hals.Med sit diskrete design, er overfaldsalarmen både behagelig, og svær at se for andre. Den kan nemt gemme sig under et ærme eller unde tøjet - på den måde er du altid beskyttet, hvis du oplever et overfald.

Hvordan virker overfaldsalarmen?

Skulle du være så uheldig at opleve et overfald, så er denne overfaldsalarm klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er, at trykke på den blå knap på alarmen.Ved et enkelt tryk sendes der straks besked til TrueGuard-kontrolpanelet, somr din hjemmealarm, og der bliver straks ringet op til de numre, som du har sat på din alarmkontaktliste. Med denne overfaldsalarm får du de bedste forudsætninger for, at befærde dig sikkert i gaderne med hjælpen ved hånden.Alarmen er både vandtæt, og den har et indbygget batteri med ca. 10 års levetid.
 
Bemærk at denne enhed benytter F1 frekvens. Skal du bruge den sammen med en af vores alarmer med WF frekvens, har vi den også i denne udgave.
Antal
1
Tilføj til kurv