Milesight PoE Switch 24 x PoE, 2 x uplink, 400W

4.395,00 kr.

Milesight 26 port PoE switch, 24 x PoE

En simpel PoE switch til f.eks. IP kameraer. Der er 24 PoE porte på den og 2 gigabit-porte så man kan tilkoble 24 stk. IP kamera, 1 stk. NVR og forbinde til internettet eller andet netværk.

  • 10/100mbit swtich
  • 24 x PoE 
  • 2 x gigabit-uplink
  • IEEE 802.3af og IEEE 802.3at
  • 400W


Alsidige porte

Med en række PoE-porte fra 4, 8, 16 til maksimalt 24 og 2 SFP-porte giver Milesight PoE Switch Serien fleksible valg til forskellig brug og behov. Den genkender automatisk de strømmodtagende enheder og tilbyder strøm. Ved at transmittere dataene via et enkelt Ethernet-kabel forenkles det også netværksimplementeringen i fjerntliggende områder uden strømforsyning.

 


Smart PoE-strømforsyning

Milesight PoE Switch-serien har flere 10/100Mbps PoE-porte, der understøtter IEEE 802.3af / at-protokol og 2 uplink-porte, og giver et maksimalt strømbudget på 400 W til alle PoE-porte og 30 W for hver enkelt PoE-port, hvilket giver brugerne mulighed for at have flere forskellige konfigurerede kameravariationer.

 

 


Fremragende transmission

Med op til 14,8 Gbps 'switching capacity', ikke-blokerende design og fuld linkhastighedsvideresendelse er Milesight PoE Switch Serien i stand til at levere fremragende og 'flydende' transmission. Samtidig er dets pålidelighed af datatransmission godt garanteret af selvtilpasningsporte, der understøtter både IEEE 802.3x fuld duplexkommunikation og modtryk halv duplekskommunikation.

 


Fleksibel udvidelses/forlængelses tilstand

Med 'extend mode' er PoE Switch-serien i stand til at tilbyde mere fleksible valg til langdistancetransmission og forlænge afstanden op til 250 m, hvilket er meget nyttigt for at give en bedre brugeroplevelse.

 


 

SFP Uplink-port

Med SFP-modulåbning tilgængelig, er SFP uplink-porten ideel til at forbinde switche til netværket, hvilket giver mere end nok båndbredde og stabilitet til dataoverførsel med ultrahøj hastighed.


 

Overspændingsbeskyttelse

PoE-porte, der når 4KV-overspændingsbeskyttelse, har kapaciteten til at holde PoE-switchen fra lynnedslag og andre elektriske overspændinger, hvilket giver pålidelig ydeevne selv i nogle barske miljøer.

 


Pålidelig og sikker ydeevne

Hvis man ser på overholdelse af sikkerhedskravene i den industrielle standard, er Milesight PoE Switch-serien bestemt pålidelig til at give sikker ydeevne. Det udsøgte metalhus, det blæserløse design, det lave strømforbrug og den kontinuerlige PoE-strømforsyning garanterer en effektiv og stabil drift.

 


Let at bruge

Plug and play uden konfiguration gør vedligeholdelsen super let. Med indikatorlamperne PWR og Link/Act kan brugerne let få de tilsluttede enheders funktionsstatus. 

 

Antal
1
Tilføj til kurv