Milesight mini bullet, 5,0MP

1.895,00 kr.

OBS!! Husk at tjek med din NAS udbyder om dette kamera er understøttet

Se Synology her.

Se Qnap Her.

Model nummer - MS-C5364-PB

Milesights Mini Bullet netværk kamera er et robust kamera med en ultra bred vinkel linse.

Kameraet har de nyeste IR-lysdioder med smart-IR funktion, Ultra Low-Light og Super WDR og 5,0 MP opløsning, og kameraet leverer derfor overlegen billedkvalitet - både nat og dag.

 


 

Uforlignelig Mini Bullet 

Milesights Mini Bullet netværkskamera er blevet redesignet, samtidig med at Milesight-stilen opretholdes. Vægten og størrelsen er reduceret kraftigt fra henholdsvis 765g til 450g og fra henholdsvis 76mm x 208mm til 64mm x 160mm, hvilket virkelig gør kameraet til en MINI-model, som ikke går på kompromis med funktionaliteten.

 


Unikt strukturdesign

Det brugervenlige design med SD-kort slot og reset-knap giver maksimal brugerglæde, høj anvendelighed og mulighed for udvidelse. Bagpå er der en 3-akset justerbar bøjle, der perfekt imødekommer fleksible, og nogle gange krævende, installationsbehov.

​​​​​

​​​​​​
 

 

 

Vidvinkel - høj opløsning

Med 2,8 mm ultra vidvinkelobjektiv er kameraet i stand til at fange mere end 120° vinkel, hvilket er branchens førende niveau. Og med den høje opløsning, garanterer Milesight super gode billeddetaljer med brede vinkler.

 


IP67 & IK10

Milesights Mini Bullet netværkskamera understøtter IP67-klassificeret vejrbestandighed og IK10-klassificeret vandalsikkerhed. Dette er branchens førende niveau, og gør at kameraet og dets ydeevne, er godt beskyttet mod ugunstige påvirkninger.

 

​​​​​​

​​​​​​
 

 

​​​​​​

120dB Super WDR

Milesights sensorbaserede WDR-teknologi giver kameraet mulighed for at optage større scenedetaljer, med ægte farvegengivelse, selv ved ekstremt modlys og høje kontrastforhold. Forholdet mellem de lyseste signalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 120 dB.

 


 

Revolutionerende IR II-teknologi

Den avancerede Smart IR II-teknologi i mini bullet kameraet garanterer en IR-ydeevne med justerbar belysningsintensitet. Den infrarøde lystransmittans øges kraftigt via IR-antireflekspanel, og sørger for en fantastisk IR-effekt.

 

 

 

 


​​​​​​

Integreret kabel- og samleboks

Den veldesignede og integrerede kabel- og samleboks sikrer en effektiv og enkel installation. Samleboksen giver plads til for at gøre kabelsamlinger pæne og skjulte og minimerer desuden installationstiden. Ved hjælp af gummipropper og gummiringe, der garanterer IP67-klassificeret vejrbestandig kapacitet, er den integrerede kabeldåse i stand til at tilbyde stabil drift under alle hårde forhold.

 

Antal
1
Tilføj til kurv