Milesight 360° Panorama Fisheye, 12MP IP-kamera, 15m IR

5.695,00 kr.

OBS!! Husk at tjek med din NAS udbyder om dette kamera er understøttet


Se Synology her.

Se Qnap Her.

Model nummer -  MS-C9674-PB

Oplev en 360° Panorama oplevelse

Milesight's 360° fisheye panorama netværkskamera er fyldt med avancerede funktioner og en enestående billedkvalitet. 

Kameraet er ideelt til overvågning af store og brede indendørs områder, hvor man ikke vil misse nogen detaljer i overvågningen.

 


​​

Fisheye kamera med 12MP

Med en 12MP ultrahøj opløsning, der bedre gendanner billederne, er du garanteret en enestående billedkvalitet. Kameraet er en speciel model, der producerer et sfærisk billede og hvor den justerer de originale billeder, så de passer til det menneskelige øje. Processen kan medføre, at pixlen falder. Derfor er den høje opløsning afgørende for et Fisheye Netværkskamera


360° panorama oplevelse 

Milesight 360 ° Panorama Fisheye Netværkskamera er skabt til at give en panoramaoplevelse, som nemt overgår effekten af ​​tilsammen 4 almindelige netværkskameraer. Kameraet giver dig en 360 ° surround-visning, helt uden nogen blinde vinkler. Samtidig kan du få vist op til 9 forskellige skærmtilstande, så de passer til dine kunders forskellige behov for visning.


 

Smart IR teknologi

Smart IR II-teknologien er blevet opgraderet til et visningsområde på op til 15 m. Tre lysdioder fungerer som High beam og tre lysdioder fungerer som Low beam, for en bedre billedskarphed og kvalitet. Den avancerede IR-teknologi skaber en jævn fordeling af IR-lys i forskellige situationer, og lysstyrken på High Beams og Low Beams kan justeres manuelt. Desuden øges den infrarøde lystransmission med IR-antireflekspanelet meget.


 

Fisheye auto tracking

 

Auto tracking funktionen er også indlejret i Fisheye kameraet, som ideelt realiserer Auto tracking i 360 ° panoramaudsigt for at overvåge store og brede områder. Når funktionen er aktiveret, kan kameraet udføre den digitale PTZ (panorering / tilt / zoom) under 'regional view' for automatisk at spore de bevægelige objekter og for at undgå at misse eventuelle kritiske detaljer.

 


Udsøgt og skruefrit design

Kameraets design er skabt ud fra ideen om at kombinere flot design og at det skal være nemt at montere. Det skruefrie design og 'alt-i'et' kablet giver dig et enkelt design.  

 


Forskelligt tilbehør for nem installation og montage

Milesight har forskelligt installationstilbehør for at gøre det nemt og effektivt at installere deres 360 ° Panorama fisheye netværkskamera. Kabelsamledåsen (A75) hjælper i høj grad med at tilslutte og skjule kablerne på en nem måde. Og vedhængsbeslaget (A76) bruges til at installere kameraet i et loft eller på en lodret struktur.

 

Antal
1
Tilføj til kurv