Milesight 180° Panorama Mini Dome 8,0MP 4K, H.265+

2.995,00 kr.

Milesight 180° Panorama Mini Dome et kameraet er skabt til at give en panoramisk bruger oplevelse - helt uden blinde vinkler. 

Du sikret en uovertruffen panorama videooplevelse med super gode detaljer.

Den høje opløsning på hele 8,0MP og det nyeste design, garanterer dig/din kunde et detaljeret billede, hvor du ikke går glip af noget.

 


 

Bred, bredere, bredest - 180° panorama billede

Det kuppelformede Mini Dome kamera fra Milesight er perfekt til overvågning af ultrabrede områder, især fordi det nemt blender ind i omgivelserne. Det fanger 180 ° vandret og 95 ° lodret dækning og opnår derved ekstra vidvinkelvisning med kun en enkelt sensor.

 


Revolutionerende Smart IR II - Power IR LED

 

Den nye generation af panoramisk IR-teknologi er skræddersyet til Milesight panorama netværkskameraerne og gør brug af det originale strukturdesign for at opnå den bedste IR-refleksionseffekt. Med den justerbare lysintensitet realiserer de to veldesignede IR-LED'er virkelig 180 ° IR-dækning.

​​​​​​
​​​​​​
 

 

​​​​​​

​​​​​​4K Ultra HD

180 ° Panorama Mini Dome netværkskameraet har 4K ultra HD high definition, der er super god til at gendanne billeder, og levere en enestående billedkvalitet på 3840x2160.

 


Nemmere bliver monteringen ikke

 

Milesight Mini Dome's originale design giver dig den mest forenklede installation. Når linsens position er indstillet, er alt, hvad du skal gør, at stramme en skrue for at fastgøre det.

Den integrerede kabelboks hjælper med at holde styr på kablerne, så det er organiseret og pænt.


 

Ultra bred dækning og billede

Nyd et 180 ° bredt synsfelt, og zoom ind med 4K høj opløsning. Milesight 180 ° Panorama Mini Dome Camera byder på utroligt detaljerede billeder og optagelser.

Antal
1
Tilføj til kurv