Milesight 180° Panorama Mini Bullet 8,0MP 4K H.265+

2.995,00 kr.

OBS!! Husk at tjek med din NAS udbyder om dette kamera er understøttet

Se Synology her.

Se Qnap Her.

Model nummer - MS-C8165-PB

Milesight 180° Panorama mini bullet kameraet er skabt til at give en panoramisk bruger oplevelse - helt uden blinde vinkler. 

Du sikret en uovertruffen panorama videooplevelse med super gode detaljer.

Den høje opløsning på hele 8,0MP og det nyeste design, garanterer dig/din kunde et detaljeret billede, hvor du ikke går glip af noget.

 


 

Bred, bredere, bredest - 180° panorama billede

Den 180° brede panorama linse giver dig et fuldt overblik og udsyn over det store stadion, det energiske bytorv, den travle byggeplads, osv., og sikrer sikkerheden fra et bredere perspektiv.

Kameraet fanger 180° horisontal og 95 ° lodret dækning og opnår 180 ° panoramaudsigt med kun en enkelt sensor, hvilket er en revolutionerende egenskab for et bulletkamera.

 


Revolutionerende Smart IR II - Power IR LED

Med 2 IR LEDer som er vinklet til at opnå 180° dækning af hele området, og justerer automatisk, for at give optimalt billede - også om natten.

​​​​​​
​​​​​​
 

 

​​​​​​

​​​​​​4K Ultra HD

180 ° Panorama Mini Bullet netværkskameraet har 4K ultra HD high definition, der er super god til at gendanne billeder, og levere en enestående billedkvalitet på 3840x2160.


Justerbar 3-akset beslag og indbygget kabel- og samleboks

Den gennemtænkte og veldesignede integrerede samledåse sikrer en effektiv og enkel installation. Kabel- og samledåsen giver bedre plads til at gøre kabelforbindelsen pæn og og det er meget nemmere at komme til. Ved hjælp af unikt IP67-klassificeret vejrbestandigt design og banebrydende punktkontaktstrømforsyning er den integrerede kabeldåse i stand til at tilbyde stabil drift og en super brugeroplevelse.

 

 

 


 

​​​​

Se live fra kameraet i Kolding

Se panorama 180° kameraet i action, live fra Kolding. Bemærk at det er 5,0MP

 

Se det her >>

Antal
1
Tilføj til kurv