Fjernbetjening

345,00 kr.

TrueGuard Fjernbetjening

Denne TrueGuard Fjernbetjening gør det rigtig nemt at fjernbetjene alarmsystemet i hverdagen. Fjernbetjeningen har  i alt 4 knapper og giver dig dermed følgende muligheder for betjening:

  1. Tilkobling af alarmen i fuld-sikring
  2. Tilkobling af alarmen i del-tilkobling (skal-sikring)
  3. Frakobling af alarmen
  4. Overfaldsknap / eller anden selvvalgt hjemmestyringsregel

 

AIA / F&P Godkendt

Fjernbetjeningen er AIA godkend i klasse 2. F&P nr. : 10.212-13310.

 

Generelt

Den sidste og fjerde knap kan benyttes til flere funktioner efter eget ønske. Som standard er denne knap indstillet, så den fungerer som en overfaldsalarm eller en panikknap. Dette giver en stor tryghed for børn eller ældre, at de altid har mulighed for hurtigt at kunne aktivere overfaldsalarmen og tilkalde hjælp, hvis der er ubudne gæster i hjemmet. Det er dog også muligt, at indstille denne knap til at aktivere en hjemmestyringsregel, hvis man ønsker dette i stedet for.Denne hjemmestyringsregel kunne f.eks. være at åbne eller lukke garageporten, så den blot kan åbnes fra bilen, når du kommer hjem i indkørslen. Det kunne også være aktivering af varmepumpen, markisen eller til at tænde/slukke lys i hjemmet. Med andre ord er det muligt at aktivere én af de mange hjemmestyringsregler med denne ekstra knap. (Bemærk mulighederne for hjemmestyring afhænger af dit TrueGuard alarmsystem)På fjernbetjeningen er der en klap, som ganske enkelt og praktisk kan slides op foran knapperne, for at undgå at trykke på knapperne, når den opbevares i lommen eller nøglebundtet. Den smarte TrueCom Teknologi sikrer en lang batterilevetid på fjernbetjeningen, som ved normalt brug er anslået til ca. 3-4 år.Fjernbetjening følger automatisk med i vores TrueGuard SmartGSM alarmpakke.

Størrelse

Fjernbetjeningen måler: (H) 5 cm x (B) 3,3 cm x (D) 1,4 cmBemærk at denne enhed benytter F1 frekvens. Skal du bruge den sammen med en af vores alarmer med 868 Mhz WF frekvens, har vi den også i denne udgave.

Antal
1
Tilføj til kurv